Ansigtsbehandlinger

Hvilken type af ANSIGTSBEHANDLING du vælger afgøres typisk med tanke på en kombination af hudtype, hudtilstand, alder og fokuspunkter. Vi udfører på klinikken pt. 11 forskellige, læs herunder om de forskellige og find den der passer til dig, eller rådfør dig med os via telefon eller på klinikken.

Flere og flere vælger en individuel behandling, skræddersyet til hudens aktuelle behov, prisen på denne behandling varierer afhængig af produkter, tid og evt. tilføjelser af andre mindre behandlinger.


I – I alle de nedenstående behandlinger er fjernelse af urenheder inkluderet

Classic

Lækker forkælende ansigtsbehandling, omhyggelig korrektion af bryn, hudtypeafstemte produkter, dybderensning, god ekstra pleje og skøn 20 min. massage af skuldre, nakke og ansigt. Alle hudtyper, luksus starterbehandling.
Varighed : ca. 90 min.

Pris:  750 kr.

Basic

Skøn ansigtsbehandling, retning af bryn, afrensning, dybderens og ansigtsmassage.
Alle hudtyper, god begynder behandling.
Varighed: 60 min.

Pris: 595 kr.

Dybderens

Ansigtsbehandling specielt til akne/uren hud med behov for fjernelse af urenheder.
Varighed: 45 min.

Pris: 450 kr.

Teen

Kort ansigtsbehandling, afrensning, damp, dybderens og maske. Har du ikke problemer med uren hud vil dybderens udskiftes med ansigtsmassage.

Varighed: 45 min.

Pris: 450 kr.

Purity Cellular Treatment

Denne behandling er for den voksne kvinde med uren hud, ofte stress-relateret akne.

Huden behandles bl.a. m. frugtsyre, der mindsker ophobningen af døde hudceller, som forudsager tilstopning af porrene, og fører til urenheder. Og med ler der har en rensende og afgiftende effekt.

Urenhederne fjernes via dybderensning og  efterfølges af specialmaske og effektive pleje produkter til reducering af urenheder.

Hver behandling har en varighed på 90 min.

Pris:  725 kr.


II – Luksus – Anti ageing særklasse

Vores luksus behandlinger er IKKE at sammenligne med traditionelle ansigtsbehandlinger! Behandlingerne er opbygget med henblik på at understøtte specialprodukterne brugt i behandlingerne, for maksimal effekt og bedst mulig optagelse af de aktive ingredienser, og de specielle behandlingsteknikker brugt i behandlingerne har en yderst afslappende effekt.

Sea Creation The Treatment

Kombinationen af særdelse udsøgte, aktiv ingredienser fra havets dyb og en fuldendt, eksklusiv behandling gir´ huden et mageløst glat, stramt og ungdommeligt udseende.

Behandlingen giver samtidigt en fuldkommen indre ballance, en svævende lethed og en strålende skønhed via de aktiverede energisystemer.

Behandlingen udføres udenfor normal åbningstid for maksimal ro til fordybelse i denne luksuriøse behandling.

Varighed: ca. 2 timer.

Pris: 1995 kr.

HSR® lifting – Extra firming treatment

Lifting og anti-aging på højeste niveau, til behandling af den modne hud (36 +), for synlig glattere hud og fastere kontur. Overskydende produkter fra behandlingen gives med hjem til videre behandling.

Varighed: 75 min.

Pris: 1095 kr.


III – Ansigtsbehandlinger til hud med særlige behov

 Sensetiv Treatment (-til meget sart og ekstrem tørre hud )

Denne behandling består af to på hinanden følgende opbyggende behandlinger. Behandlingskur til den ekstrem tørre, skællende og kløende hud, f.eks. pleje ved Neurodermitis i symptomfri perioder. Formålet med behandlingen er at øge hudens modstandskraft, mindske kløe, tørhed og rødme.

Startbehandling varighed ca. 60 min.  Pris: 595 kr.

Babor crash cure (-når huden er tør )

Et absolut must til huden, når denne er tør. I behandling ligges der hovedsagelig vægt på gennemfugtning af huden, her bruges bla. special maske sammen med Babor Fluids, og resultatet er en klar, afslappet, gennemfugtet hud fri for tørhedsrynker. Tør og dehydreret hud.

Pris: 750 kr.