Hænder & fødder

Hænder & fødder står model til meget! -at de er velplejede og vi ikke behøver at prøve at skjule vores hænder når vi gestikulere, eller vores fødder til sport eller når sandalsæssonen er over os, giver en fantastisk velvære.


Manicure

En pæn og velplejet hånd du ikke er genert over at vise frem. Neglene files i form og neglebåndene skubbes og reduceres.

Pris: 510 kr.

Manicure med lakering

Pris: 600 kr.

Fodbehandling

Med denne fodbehandlinng ønsker vi at tage din fod tilbage til begyndelsen, det vil sige klippe neglene tilbage, skubbe og fjerne det overflødige neglebånd. Fjerne hård hud, dette bliver skåret væk og derfeter slebet. Som afslutning peeles dine fødder og smørres i lækker fodcreme. Behandlingen startes med et fodbad velduftende af æteriske olie.

Pris: 500 kr.

Fjernelse af lak

Fjernelse af gammel lak –  Pris: 55 kr.

Lakering af negle kun i forbindelse med fodbehandling. Pris: 125 kr.

 


Værd at vide

Husk at være opmærksom på, at bestille lakering af negle når du bestiller tid til din behandling, da der ellers ikke nødvendigvis vil være den fornødne tid til at udføre arbejdet.

Lak på dine negle er tid om at tørre, ønsker du ikke at vente på klinikken, kan du medbringe sandaler, så du kan være på vej efter endt behandling.

På klinikken har vi gode, effektive produkter til pleje af både hænder, negle og fødder, samt fod- og neglefile.
Endvidere har vi altid alle farver i lakker fra og Babor 129,-.